Sawosta maailmalle on vuorovaikutteinen verkostoitumistapahtuma kansainväliseen kasvuun tähtääville yrityksille ja osaajille. 01.06.2017 järjestetään Kuopiossa suurtapahtuma, jossa mukana vahvasti myös Pakistan ja vientimahdollisuudet siellä. Eli ei muuta kuin ilmoittautumaan ja kuuntelemaan Pakistan -asian lisäksi paljon muutakin – Klikkaa tästä tapahtuman sivulle!

Ilmoittautuminen päättyy 19.05.2017, joten ilmoittaudu täällä ja nähdään Kuopiossa!

Tapahtumassa mielenkiintoiset englanninkieliset workshopit, jossa esityksiä ja lisätietoja eri maiden tarjoamista vientimahdollisuuksista:

“Find out concrete business opportunities e.g. in Holland, UK, Turkey, Pakistan, Latvia, Sweden and Estonia! In this fast-paced workshop you will have a great chance to hear about business cases you could have a share from and connections to help you reach your business objectives in these countries. Don’t miss the opportunity to make business connections to new countries!”

Sawosta maailmalle – From Kuopio Region to the World – is an event to share knowledge and network, build win-win partnerships in Kuopio region that adds value to your business internationally and help other companies create new international business stories at the same time. The Main event takes place in Kuopio on 1st June 2017 and we are bringing Pakistan to the stage too! Please click here for more.

See you there!