FPBC:n hallituksen puheenjohtajasta Pakistanin kunniapääkonsuli Suomeen /Appointment of the Chairman of FPBC to Honorary Consul General of Pakistan for Finland

Pakistanin presidentin Mamnoon Hussainin 11.02.2016 antaman nimityskirjan ja Suomen ulkoministeri Timo Soinin 07.03.2016 allekirjoittaman eksekvatuurin myötä Suomalais-Pakistanilaisen kauppayhdistyksen puheenjohtaja Wille Eerolan on nimitetty Pakistanin kunniapääkonsuliksi. Wille Eerola on järjestyksessään viides Pakistanin kunniakonsuli, ensimmäinen nimitettiin vuonna 1950.  Asiasta lisää Kunniapääkonsulin toimiston Facebook-sivulla.

By the Credentials signed by the President of Pakistan, H.E. Mamnoon Hussain on February 11, 2016 and Exequatur Documents signed by Minister of Foreign Affairs of Finland, Mr. Timo Soini on March 7, 2016,  Mr. Wille Eerola, Chairman of Finland-Pakistan Business Council has been nominated as the Honorary Consul General of Pakistan for Finland. Mr. Wille Eerola, with a long history with businesses, academia and Governmental agencies in Pakistan, is the 5th Honorary Consul of Pakistan since 1950 when the first HC was nominated. Please read more in the Facebook page of HCG Office.